Bryllup

 

 

 

 

 

 

 

 

1 {Love}

Jeres officielle bryllupsportrætter på en valgt location. I skal sætte ca. 1 time af til dette.

Pris: 4.900 kroner.

Prisen er inklusiv kørsel (i Storkøbenhavn), ca. 25 redigerede billeder på en smart USB-stick samt link til et online galleri, hvor I kan se billederne.

I får også et et customized timeline cover til Facebook.

 

2 {Always}

Jeg ankommer 30 minutter før vielsen og tager stemningsbilleder, når I ankommer til kirken. Jeg tager billeder i kirken og stemningsbillederne bagefter udenfor kirken,hvor der kastes med ris,og I lykønskes af gæsterne.

Herefter tager vi de officielle bryllupsportrætter på en valgt location. (I skal sætte ca. 1 time af til dette).

Pris: 7.400 kroner.

Prisen er inklusiv kørsel (i Storkøbenhavn), over 150 redigerede billeder på en smart USB-stick samt link til et online galleri, hvor I og jeres gæster kan se billederne.

Derudover specialdesigner jeg et flot Story Board  på eksklusivt papir i 30×40 cm til jer, samt et customized timeline cover til Facebook, som I får som en gave.

 

3 {Forever}

Jeg ankommer 30 minutter før vielsen og tager stemningsbilleder, når I ankommer til kirken. Jeg tager billeder i kirken og stemningsbillederne bagefter udenfor kirken, hvor der kastes med ris, og I lykønskes af gæsterne.

Herefter tager vi de officielle bryllupsportrætter på en valgt location. (I skal sætte ca. 1 time af til dette).

Derefter tager jeg med til stedet, hvor receptionen skal holdes og tager stemningsbilleder (når I spiser bryllupskage, jeres gæster (evt par billeder) osv.).

Pris: 8.500 kroner.

Prisen er inklusiv kørsel (i Storkøbenhavn), min. 400 redigerede billeder på en smart USB-stick samt link til et online galleri, hvor I og jeres gæster kan se billederne.

Derudover specialdesigner jeg et flot Story Board på eksklusivt papir i 30×40 cm til jer, samt et customized timeline cover til Facebook, som I får som en gave.

 

4 {Eternal}

Jeg dækker hele jeg hele jeres bryllup fra start (bruden får sat hår/lagt make up) til slut (brudevalsen). Der er altid to fotografer på denne pakke.

Pris: 18.000 kroner.

Prisen er inklusiv kørsel (på Sjælland), min. 800 redigerede billeder på en smart USB-stick samt link til et online galleri, hvor I og jeres gæster kan se billederne.

Derudover laver jeg en My Love Collage på eksklusivt papir i 40×40 cm, et specialdesignet flot Story Board på eksklusivt papir i 40×60 cm, et styk WOODY samt et customized timeline cover til Facebook, som I får som en gave.

 

Ønsker I at jeg bliver længere end aftalt, er prisen 500 kroner pr. 1/2 time.

 

Ønsker I billeder fremkaldt, kan jeg selvfølgelig også gøre dette. Der går 10-14 dage efter jeres bryllup til I har billederne. Alle bryllupspakker kan selvfølgelig tilrettes så den lige passer til jeres store dag.

Priserne gælder for bryllupper i 2016