SOMMER TEMA DAGE

Sommeren er over os, de lune aftener nydes i fulde drag. Jeg ELSKER sommeren. Derfor holder jeg fire TEMA dage ude i naturen i Værløse.

Første TEMA dag: FLOWER POWER d. 26.6.2019.

Jeg fylder min lille pastel trillebør med en masse blomster og laver en fin blomsterkrans. Denne session er for piger i alderen 2-6 år. Du får en session samt 8 redigerede billeder i høj opløsning for kun 1400 kroner. Jeg har kun 5 pladser og bookingtiderne starter fra kl. 18.00. Prisen gælder for et barn.

Anden TEMA dag: BOYS WILL BE BOYS D. 27.6.2019. Jeg tager en sej retro Radio Flyer med så vi kan få nogle skønne drenge billeder. Denne session er for drenge i alderen 2-6 år. Du får en session samt 8 redigerede billeder i høj opløsning for kun 1400 kroner. Jeg har kun 5 pladser og bookingtiderne starter fra kl. 18.00.  Prisen gælder for et barn.

De næste to TEMA dage er:

COOL KIDS (fra ca. 5-12 år)

WATERFUN & BUBBLES (fra ca. 6 mdr. – 2 år)

Der kommer mere herom 🙂