OM | katja hansson

Hej, jeg hedder Katja Hansson. Velkommen til Marylou Studio.

Jeg er professionel fotograf med eget studie i Værløse. Jeg er dog ikke bundet af min adresse – jeg tager også meget gerne portrætter on location.

Jeg er portrætfotograf og har specialiseret mig inden for gravid, newborn samt baby og børnefotografering.

Marylou Studio er et innovativt studie, hvor kvalitet, nytænkning og ikke mindst god tid er i højsædet.

Min fotografiske stil er enkel og skandinavisk med vægt på det naturlige, autentiske og ikke mindst de indre værdier.

Mit mål er at skabe tidløse billeder, der emmer af kærlighed, nærvær og ømhed.

Udover at være fotograf er jeg mor til 3 skønne tøser. Jeg bor i Værløse hvor jeg fotograferer en del når jeg ikke er i studiet.

Hele mit liv er koncentreret om familie og foto – og sagt i bedste Ole Henriksen stil: I LOVE IT

Jeg elsker billeder, og siden jeg som 5-årig fik mit første kamera i hånden, har jeg stort set ikke givet slip på det – det er dog blevet fornyet en del gange siden.

Jeg har ligeledes været fascineret af mennesker, så længe jeg kan huske tilbage, og jeg glæder mig altid til at møde nye kunder og sammen skabe unikke billeder.

For mig er fotografi hverken en beskæftigelse eller en hobby – det er en livsstil.

MINE YNDLINGSTING

Jeg er et meget visuelt menneske og elsker smukke ting. Jeg elsker design (gerne dansk) og ting der glimtre og skinner - diamonds are a girl's best friend ;-) Min yndlingsfarve er lyserød og jeg elsker blomster. Jeg kan ikke leve uden musik og så jeg ser lidt for mange film og serier. Jeg elsker at holde fester, men endnu mere at planlægge og pynte op til fest. Hvis jeg ikke var fotograf, så var jeg helt sikkert party planner.

Derudover elsker jeg at være aktiv, jeg vinterbader, svømmer open water og spiller rullehockey. Jeg har også lige opdaget hvor sjovt det er, at cykle på mountainbike i skoven.

160120_1_187